Konceptet

Vores koncept er simpelt – som ejer får du adgang til luksusboliger i Sydeuropa, for en investering der er lavere, end hvad én bolig koster. I to af vores puljetyper, samler Golf N’ Living 16 ejere, som sammen stifter en ejerforening. Hver ejerforening består af enten 16 ejere som sammen ejer 2 boliger (16:2), eller 16 ejere som sammen ejer 4 boliger (16:4). Når der er samlet 8 ejere, stifter vi en ejerforening og én af boligerne vil være til rådighed med det samme. Dette gør vi, fordi vi gerne vil have at vores ejere kan gøre brug af deres investering så hurtigt som muligt. I vores tredje puljetype, 6:1, samles der 6 ejere, der deles om én bolig på Costa del Sol. Her bliver en ejerforening stiftet når der er 3 ejere.

Håndplukkede lokationer

Golf N’ Living står for at udvælge, købe og istandsætte alle boliger – og når boligerne er i brug, tager vi os af ejerforeningens administration. I slipper altså for alt det praktiske – lige fra afholdelse af generalforsamlinger, vedligehold, rengøring mm. I skal bare fokusere på at nyde ferien. Boligerne vil løbende blive købt og istandsat, i takt med at ejerforeningerne bliver stiftet. Indtil videre er vi klar med den første bolig i Costa Del Sol. Den kan du kigge nærmere på hér, og snart står vores bolig nummer 2 også klar. De 6 eller 16 ejere kan via vores brugervenlige og simple bookingsystem årligt nyde op til hhv. 7, 8 eller 20 ugers ferie i boligerne, afhængigt af om det er en 16:2, 6:1 eller 16:4 forening.

Mulighederne skal være mange – og begrænsningerne få

Golf N’ Living er især for dig, der ønsker at være aktiv på din ferie – alle boliger er nøje udvalgt, og tilbyder golf og padel i umiddelbar nærhed, samt masser af muligheder for at dyrke cykling og anden form for sport og aktiviteter. Så du kan med fordel f.eks. booke din bolig uden for højsæsonen, og dyrke sport i behagelige temperaturer i både forår og efterår  – og på den måde forlænge sæsonen, så den løber hele året. Som ejer får du ligeledes rabatter på greenfee, baneleje samt andre fordele, som løbende vil blive udbygget.
Boligerne er alle beliggende i smukke omgivelser, og altid tæt på gastronomi, by- og strandliv, og alle i en afstand fra nærmeste lufthavn på maksimalt to timer. På den måde giver ’Living’ delen af vores navn endnu mere mening, da vi også forbinder dette med en aktiv ferie.

Længere for pengene

Du får altså adgang til ferie, kultur og oplevelser på flere attraktive og populære destinationer i Sydeuropa, og dét for en investering, som er betydeligt mindre, end blot én af boligerne, hvis du skulle eje den alene. Og som en ikke ubetydelig fordel, har du adgang til én af boligerne allerede fra ejerforeningen er stiftet.

16:2 andel

Costa Del Sol
Algarve

16 ejere
2 boliger
6-7 ugers ferie

16:2 infografik
16:4 infografik

16:4 andel

Costa Del Sol
Costa Blanca
Algarve

16 ejere
4 boliger
op til 20 ugers ferie

Logo

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyheder direkte i indbakken.

Du kan altid afmelde dig igen.

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte via den mail vi har sendt dig. Tjek evt. spam, hvis den ikke dukker op.