John Lindgaard

John Lindgaard

Administrerende direktør

John er tidligere bolig- og erhvervsmægler med stort netværk i både ind- og udland.

Han har tidligere, gennem 16 år, været direktør i Nybolig Erhverv København og inden da både medejer og direktør i Scheel og Orloff, så John har utrolig stor erfaring i virksomhedsledelse. Er ligeledes uddannet indenfor bestyrelsesarbejde og har været med i flere investeringsprojekter igennem årene. I tillæg til dette kommer, at John allerede ejer og tidligere har ejet flere boliger i udlandet, heriblandt Spanien, så kendskabet til hele den geografiske del af konceptet er helt inde under huden.

John er aktiv som både padel- og golfspiller, og har stort kendskab til især golfbanerne på Costa del Sol, da han har spillet de fleste baner langs kysten.

john@golfnliving.dk  | Tlf.: +45 40 50 40 85

Philip Lindgaard

Philip Lindgaard

Investeringschef

Philip er uddannet indenfor leisurebranchen, med kompetencer i startup og optimering af virksomhed.

Han er især skarp på salgssiden, efter at have arbejdet som salgschef i en engelsk virksomhed fra 2017-2022. Philip har desuden dyrket elitesport i 15 år og gør det stadig, sideløbende med arbejde. Trods et relativt kort erhvervsliv, har Philip allerede erfaring med ledelse fra elitesport og arbejdsplads.

Han har, ligesom John, spillet både padel og især golf i mange år, og har spillet de fleste baner på Costa del Sol i Spanien. Philip er spansktalende på samtaleniveau og uddanner sig løbende i flydende spansk.

philip@golfnliving.dk  | Tlf.: +45 28 35 50 53

Vi glæder os til at høre fra dig

Der er åbent for tegning i vores andelsforeninger, og vi vil med glæde fortælle nærmere om mulighederne, detaljerne – og om Golf N’ Living. Send os en besked eller giv os et kald – så giver vi gerne en kop kaffe og en uforpligtende snak.

Logo

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyheder direkte i indbakken.

Du kan altid afmelde dig igen.

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte via den mail vi har sendt dig. Tjek evt. spam, hvis den ikke dukker op.