Costa Blanca  |  Spanien

Kyststrækningen syd for Valencia er begunstiget med et mildt klima og op mod 320 solskinsdage om året samt en gennemsnitstemperatur på 20 grader. Således har ‘den hvide kyst’ i mere end fem årtier været blandt europæernes foretrukne rejsemål. En af forklaringerne er selvfølgelig, at der på disse kanter kan spilles golf året rundt.

Skræddersyet til konceptet

Costa Blanca er nemlig intet mindre end et golfmekka rent bane- og facilitetsmæssigt med mere end 30 golfbaner. Drømmer du om fremragende golfbaner, brede sandstrande, gamle araberborge, smukke bjerglandskaber, små hyggelige kystbyer og en storslået natur, så er Costa Blanca og området omkring Alicante ikke til at komme uden om. Området er hjemsted for nogle af Spaniens bedste golfbaner, og den spanske sydøstkyst er i øjeblikket det hurtigst voksende golfområde i landet.

I tillæg til de fantastiske golfmuligheder, er der et hav af padelbaner og optimale cykelbetingelser, så Costa Blanca er uden tvivl et område der er skræddersyet til vores koncept.

Nede ved kysten ligger Alicante, regionens næststørste by. ‘Den lysende by’, som romerne døbte den, ligger ved foden af Benacantil-klippen og skuer ud over det glitrende blågrønne Middelhav. Byen med det kosmopolitiske præg er med sin placering direkte ud til Middelhavet en af de hurtigst voksende byer i Spanien.

Rigt på kultur og historie

Den imponerende middelalderborg Castillo de Santa Bárbara er byens vartegn, og Alicante rummer i det hele taget masser af spændende historie. Byen er et yndet rejsemål for turister, der sætter pris på middelhavsstemningen, og som gerne vil kombinere golfferie med slentreture langs havet, besøge trendy shoppinggader og nyde et friskfanget måltid mad på en af byens mange fiskerestauranter.

På den smukke strækning fra Dénia til Pilar de la Horadada ligger idylliske kystbyer som perler på en snor. Området er kendt for de mange små klippefyldte bugter, langt fra turismens epicenter. Oppe i baglandet findes fredfyldte pinjeskove og duftende citronlunde, der står i stærk kontrast til den tørre okkerfarvede jord. Heroppe i de små bjergbyer, langt fra alfavej, kan man for alvor opleve det ægte Spanien.

Costa Blanca er derfor ikke til at komme uden om til Golf N’ Living.

Mere end 30 golfbaner

Mere end 15 padelcentre

Optimale betingelser for cykling

ca 320 solskinsdage om året

20 grader i gennemsnit

Masser af strande

Rigt byliv i de mange kystbyer

Luksus og fantastisk gastronomi

Gode flyforbindelser

Costa Blanca | Spanien

Find golfbaner og andre faciliteter på kortet

Sorter efter
TitelKategoriAdresse
Logo

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyheder direkte i indbakken.

Du kan altid afmelde dig igen.

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte via den mail vi har sendt dig. Tjek evt. spam, hvis den ikke dukker op.