Koncept

Vores koncept er simpelt – som ejer får du adgang til 4 luksusboliger i Sydeuropa, for en investering, der er lavere end hvad én bolig koster. Når vi har samlet 16 investorer, stifter vi en ejerforening, som sammen ejer fire boliger. Se oversigt over strukturen.

Vore første forening, Golf N’ Living 1, vil have boliger i Sydspanien og Portugal. Der er pt. indkøbt én bolig på Costa del Sol. De sidste 3 boliger bliver: yderligere én på Costa del Sol samt én på Costa Blanca og én i Algarve.

De fire boliger deles af de 16 ejere, som via vores enkle bookingssystem får mulighed for at nyde op til 20 ugers ferie i boligerne om året. Antallet af uger er afhængigt af, om man benytter boligen i lav-, mellem- eller højsæson. Gennemsnitligt vil hver ejer have 13 uger til rådighed fordelt på de fire boliger.

Golf N’ Living er for dig, der ønsker at være aktiv på din ferie – alle boliger er nøje udvalgt, og tilbyder golf og padel i umiddelbar nærhed, samt masser af muligheder for at dyrke cykling og anden form for sport og aktiviteter. Så du kan med fordel fx booke din bolig uden for højsæsonen, og dyrke sport i behagelige temperaturer i både forår og efterår. Som ejer får du ligeledes rabatter på greenfee, baneleje og andre fordele, som vil blive løbende udbygget.

Du får altså adgang til ferie og oplevelser på fire attraktive og populære destinationer i Sydeuropa, og det for en investering som er betydelig mindre, end blot én af boligerne, hvis du skulle eje den alene. Og som en ikke ubetydelig fordel, har du adgang til minimum én af boligerne allerede fra ejerforeningen er stiftet.

Oversigt over konceptet

Strukturen i en ejerforening

Golf N' Living - konceptet oversigt

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyheder direkte i indbakken.

Du kan altid afmelde dig igen.

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte via den mail vi har sendt dig. Tjek evt. spam, hvis den ikke dukker op.