Algarve  |  Portugal

Algarvekysten i det sydlige Portugal er en af Europas bedste golfdestinationer. De lange hvide sandstrande strækker sig 160 kilometer fra Cape St. Vincent i vest til Vila Real de Santo António i øst, og med mere end 30 fantastiske golfbaner fordelt langs Algarvekysten et sandt mekka for golfspillere.

Som i Spanien er der et kæmpe udvalg af padelbaner, og kombineret med et terræn der tilfredsstiller enhver cykelentusiast, så er det let at konkludere, at med hensyn til aktiv livsstil, så passer Algarve perfekt ind i Golf N’ Living konceptet.

Algarvekysten, som har 300+ solskinsdage om året, rummer en mangfoldig kultur og en spændende historie, der hvert år tiltrækker tusindvis af turister.

Golfbaner i verdensklasse

Golf på Portugals sydkyst er en oplevelse uden lige. Algarvekysten er hjemsted for nogle af Portugals bedste golfbaner, hvor især Quinta do Lago Resort byder på en golfoplevelse i verdensklasse. Algarve er således kåret til verdens bedste golfdestination 2020 af den internationale golforganisation IAGTO. Det siger lidt om kvaliteten af golfbanerne på kysten. Blandt Algarves mere end 30 golfbaner finder du alt fra kendte Europatour-baner til mere ukendte og eksotiske baner, hvor golfspillere på alle niveauer kan få sig en oplevelse for livet.

Ferier for livet

Lufthavnen i Faro, midt på Algarvekysten, gør det nemt at komme til Algarve, da man store dele af året kan flyve direkte fra Danmark til Algarve. Ud over de fantastiske golfbaner byder kyststrækningen også på et væld af andre oplevelser, som smukke sandstrande, der er ideelle til windsurfing, hyggelige byer, hvor du kan nyde lækker mad, og en yderst gæstfri lokalbefolkning, som sørger for at du gang på gang får en ferie for livet.

Mere end 30 golfbaner

Mere end 15 padelcentre

Optimale betingelser for cykling

300+ solskinsdage om året

20 grader i gennemsnit

Masser af strande

Rigt byliv i de mange kystbyer

Luksus og fantastisk gastronomi

Gode flyforbindelser

Algarve | Portugal

Find golfbaner og andre faciliteter på kortet

Sorter efter
TitelKategoriAdresse
Logo

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyheder direkte i indbakken.

Du kan altid afmelde dig igen.

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte via den mail vi har sendt dig. Tjek evt. spam, hvis den ikke dukker op.