Costa Del Sol  |  Spanien

Costa del Sol byder sig til med mere end 70 verdensklasse golfbaner, hvilket har givet solkysten tilnavnet Costa del Golf. Beliggende mellem bjergene og Middelhavet, og med 325 solskinsdage om året samt en gennemsnitstemperatur på 20 grader, har Costa del Sol perfekte betingelser for golf året rundt.

Samtidig får du masser af kultur, lækker gastronomi, kilometervis af sandstrande, fantastisk natur og effektive flyforbindelser til Málaga, Spaniens tredjestørste lufthavn. Alt sammen værdier, der til sammen gør, at Costa del Sol, ikke overraskende, er den foretrukne golfdestination i Europa.

Aktiv livsstil – også på ferien

20% af alle golfbaner i Spanien ligger i Andalusien, og af dem findes 2/3 i Costa del Sol-området. Læg dertil, at Spanien har mere end 20.000 padelbaner – mange af dem netop på Costa del Sol strækningen. Padeltennis er, næst efter fodbold, den mest populære sportsgren i Spanien med over 4 millioner aktive udøvere, og kendskabet og populariteten til padel stiger år for år, hvilket vi i den grad også kan se i Danmark. Så alene tallene gør Costa del Sol til et af de mest spændende destinationer for Golf N’ Living, med aktiv livsstil som en integreret del af vores koncept.

Da Costa del Sol ligeledes gennem mange år har været danskernes foretrukne rejsedestination, er det naturligt at lejligheder i dette skønne område skal indgå.

Second to none-beliggenheder

For Golf N’ Living har vi som mål at tilbyde ferieboliger med beliggenheder, der er second to none. Så vi er gået grundigt til værks, da vi skulle finde og udvælge de bedste områder på Costa del Sol.

Mere end 70 golfbaner

Mere end 15 padelcentre

Optimale betingelser for cykling

325 solskinsdage om året

20 grader i gennemsnit

Masser af strande

Rigt byliv i de mange kystbyer

Luksus og fantastisk gastronomi

Gode flyforbindelser

Costa del Sol | Spanien

Find golfbaner og andre faciliteter på kortet

Sorter efter
TitelKategoriAdresse
Logo

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyheder direkte i indbakken.

Du kan altid afmelde dig igen.

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte via den mail vi har sendt dig. Tjek evt. spam, hvis den ikke dukker op.