Lokationerne

Vi har udvalgt de bedste områder i Spanien og Portugal, med boliger på Costa del Sol, Costa Blanca og i Algarve. For alle destinationer gælder, at de er lettilgængelige med fly fra Danmark, og alle byder på minimum 300 solskinsdage og behageligt Middelhavsklima året rundt.

Med Spanien og Portugal som nogle af danskernes mest populære rejsemål, er du sikret en investering, som giver dig løbende afkast i form af øget livskvalitet.

Costa del Sol - lokation

Costa del Sol

Costa del Sol byder sig til med mere end 70 verdensklasse golfbaner, hvilket har givet solkysten tilnavnet Costa del Golf. Beliggende mellem bjergene og Middelhavet, og med 325 solskinsdage om året samt en gennemsnitstemperatur på 20 grader, har Costa del Sol perfekte betingelser for golf året rundt.
» Læs mere

Costa Blanca - lokation

Costa Blanca

Kyststrækningen syd for Valencia er begunstiget med et mildt klima og op mod 320 solskinsdage om året. Således har ‘den hvide kyst’ i mere end fem årtier været blandt europæernes foretrukne rejsemål. En af forklaringerne er selvfølgelig, at der på disse kanter kan spilles golf året rundt.
» Læs mere

Algarve - lokation

Algarve

Algarvekysten i det sydlige Portugal er en af Europas bedste golfdestinationer. De lange hvide sandstrande strækker sig 160 kilometer fra Cape St. Vincent i vest til Vila Real de Santo António i øst, og med mere end 30 fantastiske golfbaner fordelt langs Algarvekysten et sandt mekka for golfspillere.
» Læs mere

Golfbaner i områderne

Padelcentre i områderne

Solskinsdage

Aktiv livsstil og godt vejr året rundt

Golf N’ Living boligerne er altid placeret nær aktiviteter som f.eks. golf, padel, cykling m.m. – og tæt på by, strand, kulturliv, gastronomi og gode oplevelser

Områdekort

Costa del Sol  |  Costa Blanca  |  Algarve

Sorter efter
TitelKategoriAdresse
Logo

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få nyheder direkte i indbakken.

Du kan altid afmelde dig igen.

Tak for din tilmelding. Husk at bekræfte via den mail vi har sendt dig. Tjek evt. spam, hvis den ikke dukker op.